Bog & idéKit Stender Petersen

Bøger skrevet af Kit Stender Petersen

Læs mere om Kit Stender Petersen
3 produkter
3 produkter
God stil i professionsopgaver
God stil i professionsopgaverDitte Dalum Christoffersen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
God stil i professionsopgaver
Interview med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interview med børnDina Danielsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Interview med børn
Mobning
BOEGERTILSTAERKPRIS
MobningLouise Klinge Nielsen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Mobning

Mere om Kit Stender Petersen

Kit Stender Petersen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Er der evidens for evidens?" udgivet af Samfundslitteratur - "Det store blandt de små" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Projektguiden" udgivet af HansReitzels - "Mobning" udgivet af Akademisk Forlag - "God stil i professionsopgaver" udgivet af Gyldendal - "Interview med børn" udgivet af Gyldendal - "Mobning" udgivet af Dafolo

Mere om Kit Stender Petersens bøger

Du kan købe syv bøger af Kit Stender Petersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kit Stender Petersen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kit Stender Petersens "Er der evidens for evidens?"

"Er der evidens for evidens?" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kit Stender Petersen "Det store blandt de små"

Hos Bog & idé er "Det store blandt de små" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Pædagogik og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Kit Stender Petersen