Bog & idéKjartan Fløgstad

Bøger skrevet af Kjartan Fløgstad

Læs mere om Kjartan Fløgstad
9 produkter
9 produkter
U3
STREAM
U3Kjartan Fløgstad
119,95 DKK
Lydbog
(0)
U3
Paradis på jord
STREAM
Paradis på jordKjartan Fløgstad
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Paradis på jord
Det 7. klima
Det 7. klimaKjartan Fløgstad
79,95 DKK
EBOG
(0)
Det 7. klima
Due og drone
Due og droneKjartan Fløgstad
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Due og drone
U3
U3Kjartan Fløgstad
79,95 DKK
EBOG
(0)
U3
Paradis på jord
Paradis på jordKjartan Fløgstad
49,95 DKK
EBOG
(0)
Paradis på jord
Paradis på jord
Paradis på jordKjartan Fløgstad
69,95 DKK
EBOG
(0)
Paradis på jord
Plat og krone
Plat og kroneKjartan Fløgstad
49,95 DKK
EBOG
(0)
Plat og krone
Grand Manila
Grand ManilaKjartan Fløgstad
49,95 DKK
EBOG
(0)
Grand Manila

Mere om Kjartan Fløgstad

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Kjartan Fløgstad. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Fløgstad.
Bøgerne fra Kjartan Fløgstad kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Due og drone" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Paradis på jord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "U3" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det 7. klima" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "U3" udgivet af SAGA Egmont - "Paradis på jord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Paradis på jord" udgivet af Tiderne Skifter - "Grand Manila" udgivet af Gyldendal - "Plat og krone" udgivet af Tiderne Skifter - "Kniven på struben" udgivet af Tiderne Skifter - "Fimbul" udgivet af Tiderne Skifter - "Den yderste grænse" udgivet af Tiderne Skifter - "Kniven på struben " udgivet af Tiderne Skifter - "Den yderste grænse" udgivet af Tiderne Skifter - "Grand Manila" udgivet af Tiderne Skifter - "Paradis på jord" udgivet af Tiderne Skifter - "Plat og krone" udgivet af Tiderne Skifter

Kjartan Fløgstads bøger

Kjartan Fløgstad har 17 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Kjartan Fløgstad kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Fløgstad er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Due og drone" af Kjartan Fløgstad

Det er muligt at købe Kjartan Fløgstads "Due og drone" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på nynorsk og er udgivet af Gyldendal Norsk Forlag.

Kjartan Fløgstad "Paradis på jord"

Det er muligt at købe Kjartan Fløgstads "Paradis på jord" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Paradis på jord" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjartan Fløgstad