Bog & idéKjeld Johnsen og Erwin Petersen

Bøger skrevet af Kjeld Johnsen og Erwin Petersen

Læs mere om Kjeld Johnsen og Erwin Petersen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 203: Beregning af dagslys i bygninger
Anvisning 203: Beregning af dagslys i bygningerJens Christoffersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 203: Beregning af dagslys i bygninger

Mere om Kjeld Johnsen og Erwin Petersen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Kjeld Johnsen og Erwin Petersen. Bogen har titlen "Beregning af dagslys i bygninger ". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har publiceret den på dansk. "Beregning af dagslys i bygninger " er desuden en del af serien "By og Byg anvisning/ SBi anvisning".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kjeld Johnsen og Erwin Petersens "Beregning af dagslys i bygninger "

Hos Bog & idé er "Beregning af dagslys i bygninger " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Petersens serie "By og Byg anvisning/ SBi anvisning". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.

Dette er en også en skøn bog fra Petersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Johnsen og Erwin Petersen