Bog & idéKjeld Schmiegelow

Bøger skrevet af Kjeld Schmiegelow

Læs mere om Kjeld Schmiegelow
2 produkter
2 produkter
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Kjeld Schmiegelow

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Kjeld Schmiegelow. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Schmiegelow.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædiatri - en illustreret lærebog" udgivet af FADL - "Pædiatri" udgivet af FADL's Forlag - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Alfabetismer" udgivet af DarkLights - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Kjeld Schmiegelows bøger

Kjeld Schmiegelow har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Schmiegelows bøger fås i flere forskellige formater. Schmiegelows bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kjeld Schmiegelows "Pædiatri - en illustreret lærebog"

Det er muligt at købe Kjeld Schmiegelows "Pædiatri - en illustreret lærebog" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL.

Kjeld Schmiegelow "Pædiatri"

"Pædiatri" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Schmiegelow