Bog & idéKjeld Stenum

Bøger skrevet af Kjeld Stenum

Læs mere om Kjeld Stenum
1 produkter
1 produkter
Samfundets Cement
Samfundets CementKjeld Stenum
179,95 DKK
EBOG
(0)
Samfundets Cement

Mere om Kjeld Stenum

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Kjeld Stenum. På listen nedenfor har du Stenums seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundets Cement" udgivet af Books on Demand - "Samfundets Cement" udgivet af Books on Demand - "Murstenens Filosofi" udgivet af Books on Demand

Bøger af Kjeld Stenum

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kjeld Stenum hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Stenums bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Stenum er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samfundets Cement" af Kjeld Stenum

Hos Bog & idé er "Samfundets Cement" tilgængelig som ebog. Med "Samfundets Cement" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Samfundets Cement" af Kjeld Stenum

Hos Bog & idé er "Samfundets Cement" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Stenum