Bog & idéKjeld Vindum

Bøger skrevet af Kjeld Vindum

Læs mere om Kjeld Vindum
5 produkter
5 produkter
Arne Jacobsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arne JacobsenKjeld Vindum
456,46 DKK
Indbundet
(0)
Arne Jacobsen
Arne Jacobsen
Arne JacobsenKjeld Vindum
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Arne Jacobsen
Store Danske Designere
Store Danske DesignereErik Steffensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Store Danske Designere
Forming Welfare
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forming WelfarePeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Forming Welfare
Form til velfærd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Form til velfærdPeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Form til velfærd

Mere om Kjeld Vindum

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Kjeld Vindum. På listen nedenfor har du de seneste af Vindums bogudgivelser.
Bøgerne fra Kjeld Vindum tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Store danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Store Danske Designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Arne Jacobsen " udgivet af Arkitektens Forlag - "Forming Welfare" udgivet af Arkitektens Forlag - "Form til velfærd" udgivet af Arkitektens Forlag - "Aarhus City Hall" udgivet af Arkitektens Forlag - "Aarhus Raadhus" udgivet af Arkitektens Forlag - "Arne Jacobsen’s Own Summerhouse" udgivet af Realea - "Arne Jacobsens eget sommerhus" udgivet af Realea - "Den ny bølge i dansk arkitektur" udgivet af Arkitektens Forlag - "Arne Jacobsen - Eng. udg." udgivet af Arkitektens Forlag - "Store Danske Designere, hb." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Arne Jacobsen" i serien "Danske designere" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Kjeld Vindums bøger

Du kan bestille 13 bøger af Kjeld Vindum her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Kjeld Vindum bøger i et udvalg af formater. Vindum har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Store danske designere" af Kjeld Vindum

Det er muligt at købe Kjeld Vindums "Store danske designere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kjeld Vindum "Store Danske Designere"

Hos Bog & idé er "Store Danske Designere" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjeld Vindum