Bog & idéKjersti Sortland

Bøger skrevet af Kjersti Sortland

Læs mere om Kjersti Sortland
2 produkter
2 produkter
Ernæring : mer enn mat og drikke
Ernæring : mer enn mat og drikkemer enn mat og drikke
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Ernæring : mer enn mat og drikke
Ernæring : mer enn mat og drikke
Ernæring : mer enn mat og drikkeKjersti Sortland
739,95 DKK
Hæftet
(0)
Ernæring : mer enn mat og drikke

Mere om Kjersti Sortland

Hvis du søger en bog fra Kjersti Sortland, har du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sortland.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Kjersti Sortlands bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ernæring" udgivet af Scanvik - "Ernæring : mer enn mat og drikke" udgivet af Fagbokforlaget - "Ernæring - mere end mad og drikke" udgivet af Gad

Mere om Kjersti Sortlands bøger

Du kan købe tre bøger af Kjersti Sortland her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kjersti Sortland kommer i et udvalg af formater. Sortlands bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kjersti Sortlands "Ernæring"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Kjersti Sortland. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Scanvik.

"Ernæring : mer enn mat og drikke" af Kjersti Sortland

"Ernæring : mer enn mat og drikke" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kjersti Sortland