Bog & idéKlaus Bruhn Jensen

Bøger skrevet af Klaus Bruhn Jensen

Læs mere om Klaus Bruhn Jensen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Dansk mediehistorie 4
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk mediehistorie 4Klaus Bruhn Jensen
71,96 DKK
Paperback
(1)
Dansk mediehistorie 4

Mere om Klaus Bruhn Jensen

Klaus Bruhn Jensen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bruhn Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Dansk mediehistorie bd. 1-4" udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk mediehistorie 1995-2003" udgivet af Samfundslitteratur - "Medier og samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk mediehistorie 1-4" udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk mediehistorie 1995-2015" udgivet af Samfundslitteratur - "Medier og samfund" udgivet af Samfundsliteratur - "Dansk mediehistorie 1880-1920 og 1920-1960 " udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk mediehistorie 1960-1995 " udgivet af Samfundslitteratur - "Dansk mediehistorie Mediernes forhistorie og 1840-1880" udgivet af Samfundslitteratur

Klaus Bruhn Jensens bøger

Du kan bestille ti bøger af Klaus Bruhn Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bruhn Jensens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Bruhn Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne medieteori" af Klaus Bruhn Jensen

"Klassisk og moderne medieteori" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Dansk mediehistorie bd. 1-4" af Klaus Bruhn Jensen

Hos Bog & idé er "Dansk mediehistorie bd. 1-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Bruhn Jensen