Bog & idéKlaus Johansen

Bøger skrevet af Klaus Johansen

Læs mere om Klaus Johansen
2 produkter
2 produkter
Endokrinologi
EndokrinologiKlaus Johansen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Endokrinologi
Basal sundhedsvidenskabelig statistik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basal sundhedsvidenskabelig statistikKlaus Johansen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Basal sundhedsvidenskabelig statistik

Mere om Klaus Johansen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Klaus Johansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Johansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Science fiction novelleregister " i serien "SFK-serien" udgivet af Science Fiction Kredsen - "Basal sundhedsvidenskabelig statistik" udgivet af Munksgaard Danmark - "Endokrinologi" udgivet af Munksgaard Danmark - "Agent X9 - index 1-151 " udgivet af Fyns Antikvariat - "Basal sundhedsvidenskabelig statistik" udgivet af Gyldendal

Mere om Klaus Johansens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Klaus Johansen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan købe Klaus Johansen bøger i et udvalg af formater. Johansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Johansens "Science fiction novelleregister "

Hos Bog & idé er "Science fiction novelleregister " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "SFK-serien". Det er Science Fiction Kredsen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Klaus Johansen "Basal sundhedsvidenskabelig statistik"

"Basal sundhedsvidenskabelig statistik" er tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Basal sundhedsvidenskabelig statistik" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard Danmark.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Johansen