Bog & idéKlaus Klausen

Bøger skrevet af Klaus Klausen

Læs mere om Klaus Klausen
1 produkter
1 produkter
Menneskets fysiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets fysiologiKlaus Klausen
242,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets fysiologi

Mere om Klaus Klausen

Der findes forskellige bøger fra Klaus Klausen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Klausens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets fysiologi" udgivet af FADL - "Idræt-Krop-Samfund" udgivet af Carit Andersens Forlag - "Menneskets fysiologi" udgivet af FADL

Bøger skrevet af Klaus Klausen

Du kan finde tre bøger af Klaus Klausen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Klausens bøger kommer i forskellige formater. Klausens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menneskets fysiologi" af Klaus Klausen

Hos Bog & idé er "Menneskets fysiologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL.

"Idræt-Krop-Samfund" af Klaus Klausen

"Idræt-Krop-Samfund" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carit Andersens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Klausen