Bog & idéKlaus Klinge

Bøger skrevet af Klaus Klinge

Læs mere om Klaus Klinge
2 produkter
2 produkter
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabiliteringGitte Valentin
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Klaus Klinge

Klaus Klinge har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Klinges seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i fysioterapi " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Klaus Klinge

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Klaus Klinge hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Klinges bøger fås i et udvalg af formater. Klinge har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Klaus Klinge

Hos Bog & idé er "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Klaus Klinge "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering"

Det er muligt at købe Klaus Klinges "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Klinge