Bog & idéKlaus Konrad

Bøger skrevet af Klaus Konrad

Læs mere om Klaus Konrad
4 produkter
4 produkter
Frontsvin
FrontsvinKlaus Konrad
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Frontsvin
Ilddåben
IlddåbenKlaus Konrad
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ilddåben
March mod Moskva
March mod MoskvaKlaus Konrad
69,95 DKK
EBOG
(0)
March mod Moskva
Frontsvin
FrontsvinKlaus Konrad
69,95 DKK
EBOG
(0)
Frontsvin

Mere om Klaus Konrad

Der er flere forskellige bøger skrevet af Klaus Konrad på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Konrads nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ilddåben" udgivet af Saga - "March mod Moskva" i serien "0" udgivet af Saga - "Frontsvin " i serien "0" udgivet af Saga - "March mod Moskva" i serien "0" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Frontsvin" i serien "0" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ilddåben" i serien "0" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Klaus Konrads bøger

Klaus Konrad har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Klaus Konrad fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Konrad udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Konrads "Ilddåben"

Det er muligt at købe Klaus Konrads "Ilddåben" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"March mod Moskva" af Klaus Konrad

Hos Bog & idé er "March mod Moskva" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Konrads serie "0". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Konrad