Bog & idéKlaus Levin

Bøger skrevet af Klaus Levin

Læs mere om Klaus Levin
1 produkter
1 produkter
Medicinske fagudtryk
Medicinske fagudtrykKlaus Levin
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinske fagudtryk

Mere om Klaus Levin

Der er flere forskellige bøger fra Klaus Levin tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Levin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Medicinske fagudtryk ink. digital udgave" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Små og store forandringer" udgivet af Gyldendal - "Unges politiske værdier - i et generationsperspektiv" i serien "Ph.d.-afhandlinger." udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Klaus Levin

Der er seks tilgængelige bøger af Klaus Levin hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Klaus Levin bøger i flere forskellige formater. Levin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Klaus Levins "Introduction to Political Sociology"

Hos Bog & idé er "Introduction to Political Sociology" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" af Klaus Levin

Hos Bog & idé er "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Levin