Bog & idéKlaus Petersen

Bøger skrevet af Klaus Petersen

Læs mere om Klaus Petersen
2 produkter
2 produkter
300 danske designmøbler
300 danske designmøblerKlaus Petersen
99,95 DKK
e-bog
(0)
300 danske designmøbler
Socialdemokratisk samfund
Socialdemokratisk samfundKlaus Petersen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Socialdemokratisk samfund

Mere om Klaus Petersen

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Klaus Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Klaus Petersens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krig, Rom og Cola" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange" udgivet af Forlaget Snepryd - "Moderne dansk møbeldesign" udgivet af Gyldendal - "Format 8, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 8" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Den store danske møbelguide" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "300 danske designmøbler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "ATP" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Bastarden" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "The Nordic Welfare State" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dansk velfærdshistorie. Mellem skøn og ret" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Transnationale historier" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Den store danske møbelguide" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "300 danske designmøbler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Moderne dansk møbeldesign" udgivet af Gyldendal

Klaus Petersens bøger

Klaus Petersen har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Petersens bøger fås i forskellige formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Klaus Petersens "Krig, Rom og Cola"

Det er muligt at købe Klaus Petersens "Krig, Rom og Cola" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Klaus Petersen "Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange"

Hos Bog & idé er "Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange" på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Snepryd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Petersen