Bog & idéKlaus Qvortrup

Bøger skrevet af Klaus Qvortrup

Læs mere om Klaus Qvortrup
2 produkter
2 produkter
Hovedets, halsens og de indre organers anatomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hovedets, halsens og de indre organers anatomiJørgen Tranum-Jensen
899,96 DKK
Indbundet
(0)
Hovedets, halsens og de indre organers anatomi
Genesers histologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Genesers histologiJørgen Tranum-Jensen
764,96 DKK
Indbundet
(0)
Genesers histologi

Mere om Klaus Qvortrup

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Klaus Qvortrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Qvortrups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genesers histologi" udgivet af Gyldendal - "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" udgivet af Gyldendal - "Genesers histologi" udgivet af Munksgaard - "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" udgivet af Munksgaard

Mere om Klaus Qvortrups bøger

Klaus Qvortrup har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Qvortrups bøger fås bare som indbundet. Qvortrups bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Klaus Qvortrups "Genesers histologi"

Det er muligt at købe Klaus Qvortrups "Genesers histologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Klaus Qvortrup "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi"

"Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Qvortrup