Bog & idéKlaus Winkel

Bøger skrevet af Klaus Winkel

Læs mere om Klaus Winkel
1 produkter
1 produkter
Om det vigtige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om det vigtigeKlaus Winkel
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Om det vigtige

Mere om Klaus Winkel

Klaus Winkel har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Winkels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvorfor er det så svært for Afrika?" udgivet af GO Forlag i samarbejde med Mellemfolkeligt S - "Udvikling" udgivet af Frydenlund - "Danskere i tropisk Afrika" udgivet af Klim

Klaus Winkels bøger

Du kan finde tre bøger af Klaus Winkel her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Winkels bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Winkel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Klaus Winkels "Hvorfor er det så svært for Afrika?"

Hos Bog & idé er "Hvorfor er det så svært for Afrika?" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er GO Forlag i samarbejde med Mellemfolkeligt S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Klaus Winkel "Udvikling"

"Udvikling" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Winkel