Bog & idéKnud Aarup

Bøger skrevet af Knud Aarup

Læs mere om Knud Aarup
3 produkter
3 produkter
Fra udenforskab til fællesskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra udenforskab til fællesskabKnud Aarup
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra udenforskab til fællesskab
Fra udenforskab til fællesskab
Fra udenforskab til fællesskabKnud Aarup
319,95 DKK
EBOG
(0)
Fra udenforskab til fællesskab
Fremtidens Kontanthjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidens KontanthjælpSteffen Rasmussen
62,96 DKK
Paperback
(0)
Fremtidens Kontanthjælp

Mere om Knud Aarup

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Knud Aarup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Aarups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidens Kontanthjælp" udgivet af Socialfagligt Forlag - "Fra udenforskab til fællesskab" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fra udenforskab til fællesskab" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Frivillighedens velfærdssamfund" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Knud Aarup

Du kan finde fire bøger af Knud Aarup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Knud Aarup bøger i udvalgte formater. Aarups bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fremtidens Kontanthjælp" af Knud Aarup

Hos Bog & idé er "Fremtidens Kontanthjælp" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Socialfagligt Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fra udenforskab til fællesskab" af Knud Aarup

Det er muligt at købe Knud Aarups "Fra udenforskab til fællesskab" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Aarup, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Aarup