Bog & idéKnud Byrjalsen

Bøger skrevet af Knud Byrjalsen

Læs mere om Knud Byrjalsen
1 produkter
1 produkter
Når engle forstummer
Når engle forstummerKnud Byrjalsen
149,95 DKK
e-bog
(0)
Når engle forstummer

Mere om Knud Byrjalsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Knud Byrjalsen. På listen nedenfor har du Byrjalsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når engle forstummer" udgivet af mellemgaard - "Dagen bringer" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Når engle forstummer" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Knud Byrjalsen

Knud Byrjalsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Byrjalsens bøger kommer i et udvalg af formater. Byrjalsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Knud Byrjalsens "Når engle forstummer"

Det er muligt at købe Knud Byrjalsens "Når engle forstummer" som e-bog. "Når engle forstummer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Dagen bringer" af Knud Byrjalsen

"Dagen bringer" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Byrjalsen