Bog & idéKnud Illeris (red.)

Bøger skrevet af Knud Illeris (red.)

Læs mere om Knud Illeris (red.)
3 produkter
3 produkter
49 tekster om læring
49 tekster om læringKnud Illeris (red.)
479,95 DKK
Indbundet
(0)
49 tekster om læring
15 aktuelle læringsteorier
15 aktuelle læringsteorierKnud Illeris (red.)
329,95 DKK
Paperback
(1)
15 aktuelle læringsteorier
Læring i konkurrencestaten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring i konkurrencestatenKnud Illeris (red.)
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring i konkurrencestaten

Mere om Knud Illeris (red.)

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Knud Illeris (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Knud Illeris (red.) findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rapport 14: Nye perspektiver på almenkvalificeringen" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "15 aktuelle læringsteorier" udgivet af Samfundslitteratur - "Læring i konkurrencestaten" udgivet af Samfundslitteratur - "49 tekster om læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Adult education in a transforming society" udgivet af Roskilde University Press

Knud Illeris (red.)s bøger

Du kan købe fem bøger af Knud Illeris (red.) her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Knud Illeris (red.) kan købes i flere forskellige formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rapport 14: Nye perspektiver på almenkvalificeringen" af Knud Illeris (red.)

"Rapport 14: Nye perspektiver på almenkvalificeringen" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.

Knud Illeris (red.) "15 aktuelle læringsteorier"

"15 aktuelle læringsteorier" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Illeris (red.)