Bog & idéKnud Jeppesen

Bøger skrevet af Knud Jeppesen

Læs mere om Knud Jeppesen
1 produkter
1 produkter
Det Gamle Testamente på gudstjenestens betingelser I
Det Gamle Testamente på gudstjenestens betingelser IKnud Jeppesen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Det Gamle Testamente på gudstjenestens betingelser I

Mere om Knud Jeppesen

Der er mange bøger skrevet af Knud Jeppesen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Jeppesen.
Bøgerne fra Knud Jeppesen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hjerte, løft din glædes vinger" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Four Shakespeare Songs" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "En guide til palæstinensisk kristendom" udgivet af Ådalen - "Det Gamle Testamente på gudstjenestens betingelser Introduktion til de gammeltestamentlige læsninger efter første tekstræk" udgivet af Anis - "Græder ikke saa saare" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kontrapunkt" udgivet af Wilhelm Hansen

Knud Jeppesens bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Knud Jeppesen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Knud Jeppesen bøger i forskellige formater. Jeppesens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Knud Jeppesens "Hjerte, løft din glædes vinger"

Det er muligt at købe Knud Jeppesens "Hjerte, løft din glædes vinger" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Edition Wilhelm Hansen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Four Shakespeare Songs" af Knud Jeppesen

"Four Shakespeare Songs" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Edition Wilhelm Hansen.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Jeppesen