Bog & idéKnud Wentzel

Bøger skrevet af Knud Wentzel

Læs mere om Knud Wentzel
2 produkter
2 produkter
Min europæiske kanon
STREAM
Min europæiske kanonKnud Wentzel
109,95 DKK
Lydbog
(3)
Min europæiske kanon
Min europæiske kanon
Min europæiske kanonKnud Wentzel
109,95 DKK
EBOG
(3)
Min europæiske kanon

Mere om Knud Wentzel

Knud Wentzel har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wentzel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min europæiske kanon" udgivet af C & K - "Min europæiske kanon" udgivet af C&K

Bøger skrevet af Knud Wentzel

Knud Wentzel har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Knud Wentzel kommer i samtlige formater. Wentzels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Min europæiske kanon" af Knud Wentzel

"Min europæiske kanon" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Knud Wentzels "Min europæiske kanon" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af C & K.

Knud Wentzel "Min europæiske kanon"

Hos Bog & idé er "Min europæiske kanon" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Min europæiske kanon" på din enhed og begynde at læse. Det er C&K, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Wentzel