Bog & idéKnut Arnljot Braa

Bøger skrevet af Knut Arnljot Braa

Læs mere om Knut Arnljot Braa
1 produkter
1 produkter
Delete
STREAM
DeleteKnut Arnljot Braa
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Delete

Mere om Knut Arnljot Braa

Knut Arnljot Braa har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Delete". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Knut Arnljot Braas "Delete"

Hos Bog & idé er "Delete" tilgængelig som lydbog. Knut Arnljot Braas "Delete" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Knut Arnljot Braa skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Knut Arnljot Braa