Bog & idéKnut Engedal

Bøger skrevet af Knut Engedal

Læs mere om Knut Engedal
1 produkter
1 produkter
En bok om demens : husk meg når jeg glemmer
En bok om demens : husk meg når jeg glemmerKnut Engedal
349,95 DKK
Indbundet
(0)
En bok om demens : husk meg når jeg glemmer

Mere om Knut Engedal

Hvis du søger en bog af Knut Engedal, har du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Engedals udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Knut Engedals bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alderspsykiatri" udgivet af Forlaget Aldring og helse - "En bok om demens : husk meg når jeg glemmer" udgivet af Pax - "Psykiatri " i serien "Gads sundhedsfaglige serie" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Knut Engedal

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Knut Engedal hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Knut Engedal bøger i flere forskellige formater. Knut Engedal bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Knut Engedals "Alderspsykiatri"

Det er muligt at købe Knut Engedals "Alderspsykiatri" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Forlaget Aldring og helse.

"En bok om demens : husk meg når jeg glemmer" af Knut Engedal

Hos Bog & idé er "En bok om demens : husk meg når jeg glemmer" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Pax, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Knut Engedal