Bog & idéKnut-Inge Klepp

Bøger skrevet af Knut-Inge Klepp

Læs mere om Knut-Inge Klepp
1 produkter
1 produkter
Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid  (4.utg.)
Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid (4.utg.)Knut-Inge Klepp
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid (4.utg.)

Mere om Knut-Inge Klepp

Knut-Inge Klepp har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid (4.utg.)". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid (4.utg.)" af Knut-Inge Klepp

"Ungdom, livsstil og helsefremmende arbeid (4.utg.)" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Klepp, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Knut-Inge Klepp