Bog & idéKøbenhavns Universitet

Bøger skrevet af Københavns Universitet

Læs mere om Københavns Universitet
5 produkter
5 produkter
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2024
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2024Københavns Universitet
189,95 DKK
Paperback
(0)
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2024
Nøgle til Almanakken
Nøgle til AlmanakkenKøbenhavns Universitet
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Nøgle til Almanakken
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2023
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2023Københavns Universitet
189,95 DKK
Paperback
(0)
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2023
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022
BOEGERTILSTAERKPRIS
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022Københavns Universitet
157,66 DKK
Paperback
(0)
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2022
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2021
BOEGERTILSTAERKPRIS
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2021Københavns Universitet
149,36 DKK
Paperback
(0)
Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2021

Mere om Københavns Universitet

Hvis du søger en bog skrevet af Københavns Universitet, finder du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Universitets bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2021" udgivet af Forlaget Almanak - "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2020" udgivet af Forlaget Almanak - "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2019 " i serien "2019" udgivet af Forlaget Almanak - "Nøgle til Almanakken" udgivet af Forlaget Almanak - "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2018" udgivet af Forlaget Almanak - "Arbejdspapir. Om den komparative metode i forvaltningsvidenskaben" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. The public sector in an in-between time" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Demokrati fra neden" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Politiseres/policieres centraladministrationen" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Tiden efter efterkrigstiden" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Ministerens inddragelse i den danske EU-beslutningsproces i empirisk belysning" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Om ministre og embedsmænd" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Local Councillors" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Strukturændringerne i Erhvervsministeriet" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Rekrutteringsmønstre og karriereveje for centraladministrationens topembedsmænd" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Erhvervspolitik som helhedspolitik" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Understanding governance" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Licentiatserien. Simulating social science" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Licentiatserien. Development, implementation, and use of economic models" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Britain Today" udgivet af Gyldendal - "Ømålsordbogen. Kurv-lindorm" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Britain Today" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Københavns Universitet

Du kan bestille 22 bøger af Københavns Universitet her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Københavns Universitet bøger i et udvalg af formater. Københavns Universitet bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Københavns Universitets "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2021"

Det er muligt at købe Københavns Universitets "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2021" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Almanak.

Københavns Universitet "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2020"

Hos Bog & idé er "Universitetets Almanak Skriv- og Rejsekalender 2020" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Almanak.
Detaljer
Fulde navn:
Københavns Universitet