Bog & idéKolbjørn Seth

person.details.authorLabel Kolbjørn Seth

person.details.scrollToBiography
search.filterAndFacets.productsFound
search.filterAndFacets.productsFound
Ord og naboer i Norden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ord og naboer i NordenGeorg Adamsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Ord og naboer i Norden

person.details.authorMoreLabel Kolbjørn Seth

Du kan kun finde en enkelt bog af Kolbjørn Seth her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ord og naboer i Norden". Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kolbjørn Seths "Ord og naboer i Norden"

Det er muligt at købe Kolbjørn Seths "Ord og naboer i Norden" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
person.details.detailsLabel
person.details.fullNameLabel
Kolbjørn Seth