Bog & idéKresten Møller Pedersen

Bøger skrevet af Kresten Møller Pedersen

Læs mere om Kresten Møller Pedersen
3 produkter
3 produkter
Jeg er da normal
Jeg er da normalKresten Møller Pedersen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg er da normal
Jeg er da normal
Jeg er da normalKresten Møller Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg er da normal
Jeg er da normal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg er da normalKresten Møller Pedersen
161,96 DKK
Paperback
(0)
Jeg er da normal

Mere om Kresten Møller Pedersen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Kresten Møller Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Møller Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er da normal" udgivet af Books on Demand - "Jeg er da normal" udgivet af Books on Demand

Kresten Møller Pedersens bøger

Kresten Møller Pedersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kresten Møller Pedersen kan købes i et udvalg af formater. Møller Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kresten Møller Pedersens "Jeg er da normal"

"Jeg er da normal" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Kresten Møller Pedersen "Jeg er da normal"

Det er muligt at købe Kresten Møller Pedersens "Jeg er da normal" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Jeg er da normal" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kresten Møller Pedersen