Bog & idéKriminalassistent Carl Aage Redlich

Bøger skrevet af Kriminalassistent Carl Aage Redlich

Læs mere om Kriminalassistent Carl Aage Redlich
1 produkter
1 produkter
Dansk politi under besættelsen
Dansk politi under besættelsenCarl Aage Redlich
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk politi under besættelsen

Mere om Kriminalassistent Carl Aage Redlich

Kriminalassistent Carl Aage Redlich har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dansk politi under besættelsen". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Dansk politi under besættelsen" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kriminalassistent Carl Aage Redlichs "Dansk politi under besættelsen"

Hos Bog & idé er "Dansk politi under besættelsen" tilgængelig som ebog. "Dansk politi under besættelsen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Redlichs serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Redlich, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kriminalassistent Carl Aage Redlich