Bog & idéKrishna Husted Vijayarankan

Bøger skrevet af Krishna Husted Vijayarankan

Læs mere om Krishna Husted Vijayarankan
2 produkter
2 produkter
Opsporing og underretning i dagtilbud
Opsporing og underretning i dagtilbudMia Glendøs
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Opsporing og underretning i dagtilbud
Udveksling af oplysninger i socialt arbejde
Udveksling af oplysninger i socialt arbejdeKrishna Husted Vijayarankan
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Udveksling af oplysninger i socialt arbejde

Mere om Krishna Husted Vijayarankan

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Krishna Husted Vijayarankan tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Vijayarankan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udveksling af oplysninger i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Opsporing og underretning i dagtilbud" udgivet af Gyldendal

Bøger af Krishna Husted Vijayarankan

Du kan købe to bøger af Krishna Husted Vijayarankan her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Vijayarankans bøger som hæftet. Bøgerne af Vijayarankan er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Krishna Husted Vijayarankans "Udveksling af oplysninger i socialt arbejde"

"Udveksling af oplysninger i socialt arbejde" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Opsporing og underretning i dagtilbud" af Krishna Husted Vijayarankan

Det er muligt at købe Krishna Husted Vijayarankans "Opsporing og underretning i dagtilbud" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Krishna Husted Vijayarankan