Bog & idéKrista Margrethe Nielsen Straarup

Bøger skrevet af Krista Margrethe Nielsen Straarup

Læs mere om Krista Margrethe Nielsen Straarup
3 produkter
3 produkter
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervisionStephen Austin
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision

Mere om Krista Margrethe Nielsen Straarup

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Krista Margrethe Nielsen Straarup. På listen nedenfor har du de nyeste af Straarups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Krista Margrethe Nielsen Straarup

Du kan købe tre bøger af Krista Margrethe Nielsen Straarup her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Straarup som indbundet. Straarups bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Krista Margrethe Nielsen Straarups "Kognitiv adfærdsterapi på tværs"

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Krista Margrethe Nielsen Straarup "Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision"

Det er muligt at købe Krista Margrethe Nielsen Straarups "Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Krista Margrethe Nielsen Straarup