Bog & idéKristian Andersen

Bøger skrevet af Kristian Andersen

Læs mere om Kristian Andersen
2 produkter
2 produkter
Den store dansker - Henning Christophersen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den store dansker - Henning ChristophersenKristian Andersen
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Den store dansker - Henning Christophersen
Den store dansker
Den store danskerKristian Andersen
169,95 DKK
EBOG
(1)
Den store dansker

Mere om Kristian Andersen

Der er flere forskellige bøger fra Kristian Andersen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store dansker" udgivet af Forlaget Momenta - "Den store dansker" udgivet af Forlaget Momenta

Bøger skrevet af Kristian Andersen

Du kan købe to bøger af Kristian Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Kristian Andersen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Momenta.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den store dansker" af Kristian Andersen

Hos Bog & idé er "Den store dansker" tilgængelig som ebog. Med "Den store dansker" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Momenta, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den store dansker" af Kristian Andersen

"Den store dansker" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Momenta, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Andersen