Bog & idéKristian Basballe (red.)

Bøger skrevet af Kristian Basballe (red.)

Læs mere om Kristian Basballe (red.)
1 produkter
1 produkter
Kina og verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kina og verdenClement Kjersgaard (red.)
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Kina og verden

Mere om Kristian Basballe (red.)

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Kristian Basballe (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du har -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kina og verden" udgivet af Ræson Medier - "Verdens magter" i serien "Ræson" udgivet af Ræson Medier

Mere om Kristian Basballe (red.)s bøger

Kristian Basballe (red.) har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kristian Basballe (red.) fås i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Ræson Medier.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Basballe (red.)s "Kina og verden"

Det er muligt at købe Kristian Basballe (red.)s "Kina og verden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ræson Medier.

Kristian Basballe (red.) "Verdens magter"

Det er muligt at købe Kristian Basballe (red.)s "Verdens magter" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Ræson". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson Medier.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Basballe (red.)