Bog & idéKristian Eiberg

Bøger skrevet af Kristian Eiberg

Læs mere om Kristian Eiberg
1 produkter
1 produkter
Markedskommunikation i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Markedskommunikation i praksisSimon Torp (red.)
341,96 DKK
Paperback
(0)
Markedskommunikation i praksis

Mere om Kristian Eiberg

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Kristian Eiberg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Eiberg.
Bøgerne fra Kristian Eiberg kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Communications Advisor" udgivet af Samfundslitteratur - "Markedskommunikation i praksis" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Kristian Eiberg

Kristian Eiberg har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Eibergs bøger fås i udvalgte formater. Eibergs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Eibergs "The Communications Advisor"

"The Communications Advisor" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Markedskommunikation i praksis" af Kristian Eiberg

Hos Bog & idé er "Markedskommunikation i praksis" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Eiberg