Bog & idéKristian Jepsen Steg

Bøger skrevet af Kristian Jepsen Steg

Læs mere om Kristian Jepsen Steg
2 produkter
2 produkter
På sporet af middelalderen
BOEGERTILSTAERKPRIS
På sporet af middelalderenKristian Jepsen Steg
332,96 DKK
Hæftet
(0)
På sporet af middelalderen
På sporet af Romerriget
BOEGERTILSTAERKPRIS
På sporet af RomerrigetKristian Jepsen Steg
332,96 DKK
Hæftet
(0)
På sporet af Romerriget

Mere om Kristian Jepsen Steg

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Kristian Jepsen Steg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Steg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På sporet af middelalderen" udgivet af Praxis Forlag A/S - "På sporet af Romerriget" udgivet af Praxis Forlag A/S - "På sporet af Romerriget" udgivet af L&R Uddannelse

Bøger skrevet af Kristian Jepsen Steg

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kristian Jepsen Steg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Steg som hæftet. Stegs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"På sporet af middelalderen" af Kristian Jepsen Steg

Hos Bog & idé er "På sporet af middelalderen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Kristian Jepsen Steg "På sporet af Romerriget"

Hos Bog & idé er "På sporet af Romerriget" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Jepsen Steg