Bog & idéKristian Jessen

Bøger skrevet af Kristian Jessen

Læs mere om Kristian Jessen
1 produkter
1 produkter
Gud bevare Danmark
Gud bevare DanmarkJeppe Facius
79,95 DKK
EBOG
(1)
Gud bevare Danmark

Mere om Kristian Jessen

Kristian Jessen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jessens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drabet uden lig" udgivet af bogkompagniet - "Gud bevare Danmark" udgivet af bogkompagniet

Bøger skrevet af Kristian Jessen

Der er to tilgængelige bøger af Kristian Jessen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jessens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Jessen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af bogkompagniet.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Drabet uden lig" af Kristian Jessen

Det er muligt at købe Kristian Jessens "Drabet uden lig" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bogkompagniet.

Kristian Jessen "Gud bevare Danmark"

"Gud bevare Danmark" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af bogkompagniet.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Jessen