Bog & idéKristian Kornø

Bøger skrevet af Kristian Kornø

Læs mere om Kristian Kornø
4 produkter
4 produkter
Exit Pusher Street
Exit Pusher StreetKristian Kornø
69,00 DKK
e-bog
(1)
Exit Pusher Street
Exit Pusher Street
BOEGERTILSTAERKPRIS
Exit Pusher StreetKristian Kornø
66,36 DKK
Hæftet
(1)
Exit Pusher Street
Exit Pusher Street
STREAM
Exit Pusher StreetKristian Kornø
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Exit Pusher Street
Exit Pusher Street
Exit Pusher StreetKristian Kornø
89,95 DKK
EBOG
(1)
Exit Pusher Street

Mere om Kristian Kornø

Hvis du leder efter en bog fra Kristian Kornø, har du et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Kornø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Exit Pusher Street" udgivet af Byens Forlag - "Exit Pusher Street" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Exit Pusher Street" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Exit Pusher Street" udgivet af Byens Forlag - "Galarland" udgivet af Bogkompagniet

Kristian Kornøs bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Kristian Kornø hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kornøs bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kornø er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristian Kornøs "Exit Pusher Street"

Det er muligt at købe Kristian Kornøs "Exit Pusher Street" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Exit Pusher Street" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kristian Kornø "Exit Pusher Street"

"Exit Pusher Street" kan købes som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Exit Pusher Street" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Kornø