Bog & idéKristian Philipsen

Bøger skrevet af Kristian Philipsen

Læs mere om Kristian Philipsen
5 produkter
5 produkter
Innovationsgrundbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
InnovationsgrundbogenKristian Philipsen
656,96 DKK
Hæftet
(0)
Innovationsgrundbogen
Innovationsgrundbogen C-B
Innovationsgrundbogen C-BPia Petersen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationsgrundbogen C-B
Ældreområdet i Holsted Kommune
Ældreområdet i Holsted KommuneAndreas Frisbæk Nørgaard Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Ældreområdet i Holsted Kommune
Innovationsgrundbogen C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovationsgrundbogen CPia Petersen
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Innovationsgrundbogen C
Innovation
BOEGERTILSTAERKPRIS
InnovationKristian Philipsen
611,96 DKK
Hardback
(0)
Innovation

Mere om Kristian Philipsen

Kristian Philipsen har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Philipsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovation c" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Innovationsgrundbogen C-B" udgivet af Systime - "Innovationsgrundbogen C" udgivet af Systime - "Innovationsgrundbogen" udgivet af Systime - "Innovationsgrundbogen" udgivet af Systime - "Innovation" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Innovation C" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Innovation C" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Innovation" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Challenges in Relationship Marketing" udgivet af Gyldendal

Mere om Kristian Philipsens bøger

Du kan finde ti bøger af Kristian Philipsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Kristian Philipsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Philipsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Philipsens "Innovation c"

Det er muligt at købe Kristian Philipsens "Innovation c" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.

"Innovationsgrundbogen C-B" af Kristian Philipsen

"Innovationsgrundbogen C-B" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Philipsen