Bog & idéKristian Sjøgren

Bøger skrevet af Kristian Sjøgren

Læs mere om Kristian Sjøgren
2 produkter
2 produkter
Magtfulde mikrober
STREAM
Magtfulde mikroberKristian Sjøgren
179,95 DKK
Lydbog
(0)
Magtfulde mikrober
Magtfulde mikrober
Magtfulde mikroberKristian Sjøgren
179,95 DKK
EBOG
(0)
Magtfulde mikrober

Mere om Kristian Sjøgren

Der er flere bøger fra Kristian Sjøgren tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sjøgrens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Magtfulde mikrober" udgivet af Politikens Forlag - "Magtfulde mikrober" udgivet af Politikens Forlag - "Digitale Nomader et liv med mere eventyr og mindre hverdag" udgivet af Voice & Writing ApS - "Digitale Nomader" udgivet af Voice & Writing - "Magtfulde mikrober" udgivet af Politikens Forlag - "Digitale Nomader" udgivet af Voice & Writing - "Digitale Nomader" udgivet af Voice & Writing ApS

Bøger skrevet af Kristian Sjøgren

Kristian Sjøgren har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kristian Sjøgren kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Sjøgren er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Magtfulde mikrober" af Kristian Sjøgren

Hos Bog & idé er "Magtfulde mikrober" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Magtfulde mikrober" af Kristian Sjøgren med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Kristian Sjøgren "Magtfulde mikrober"

Det er muligt at købe Kristian Sjøgrens "Magtfulde mikrober" som ebog. Hvis du køber "Magtfulde mikrober" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Sjøgren