Bog & idéKristian Stengaard-Pedersen

Bøger skrevet af Kristian Stengaard-Pedersen

Læs mere om Kristian Stengaard-Pedersen
3 produkter
3 produkter
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Kristian Stengaard-Pedersen

Kristian Stengaard-Pedersen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Stengaard-Pedersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Reumatologi" udgivet af FADL - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kristian Stengaard-Pedersen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Kristian Stengaard-Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Stengaard-Pedersens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Stengaard-Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristian Stengaard-Pedersens "Basisbog i sygdomslære"

Det er muligt at købe Kristian Stengaard-Pedersens "Basisbog i sygdomslære" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Kristian Stengaard-Pedersen "Klinisk ernæring"

Det er muligt at købe Kristian Stengaard-Pedersens "Klinisk ernæring" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Klinisk ernæring" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Stengaard-Pedersen