Bog & idéKristian Thestrup-Pedersen

Bøger skrevet af Kristian Thestrup-Pedersen

Læs mere om Kristian Thestrup-Pedersen
2 produkter
2 produkter
Praktisk pædiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Praktisk pædiatriKjeld Schmiegelow
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Praktisk pædiatri
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Kristian Thestrup-Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Kristian Thestrup-Pedersen. På listen nedenfor har du de nyeste af Thestrup-Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk dermatologi og venerologi" udgivet af - - "Sår" udgivet af - - "Anmeldte og anerkendte arbejdsbetingede hudsygdomme i Danmark" udgivet af Industriens Forlag - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Praktisk pædiatri" udgivet af Gyldendal

Mere om Kristian Thestrup-Pedersens bøger

Kristian Thestrup-Pedersen har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Kristian Thestrup-Pedersen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Thestrup-Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk dermatologi og venerologi" af Kristian Thestrup-Pedersen

Det er muligt at købe Kristian Thestrup-Pedersens "Klinisk dermatologi og venerologi" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

"Sår" af Kristian Thestrup-Pedersen

Det er muligt at købe Kristian Thestrup-Pedersens "Sår" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Thestrup-Pedersen