Bog & idéKristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)

Bøger skrevet af Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)

Læs mere om Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)
1 produkter
1 produkter
Populisme og kristendom
Populisme og kristendomKristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Populisme og kristendom

Mere om Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)

Der er bare én bog af Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Populisme og kristendom". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Populisme og kristendom" af Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)

Det er muligt at købe Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)s "Populisme og kristendom" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Graff Kallevåg m.fl. (red.)