Bog & idéKristin Hardy

Bøger skrevet af Kristin Hardy

Læs mere om Kristin Hardy
1 produkter
1 produkter
En sexet fejltagelse
En sexet fejltagelseKristin Hardy
69,95 DKK
EBOG
(0)
En sexet fejltagelse

Mere om Kristin Hardy

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Kristin Hardy. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hardy.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På dybt vand" i serien "Passion¤Under dynen" udgivet af Harlequin - "Bedre end sit rygte" i serien "Passion¤Under dynen" udgivet af Harlequin - "Hvem scorer hvem? " i serien "Passion¤Under dynen" udgivet af Harlequin - "En sexet fejltagelse" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "En sexet fejltagelse" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Kristin Hardy

Du kan købe fem bøger af Kristin Hardy her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Kristin Hardy bøger i flere forskellige formater. Kristin Hardy bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristin Hardys "På dybt vand"

Hos Bog & idé er "På dybt vand" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hardys serie "Passion¤Under dynen". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kristin Hardy "Bedre end sit rygte"

Det er muligt at købe Kristin Hardys "Bedre end sit rygte" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Passion¤Under dynen". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Hardy