Bog & idéKristin Markussen

Bøger skrevet af Kristin Markussen

Læs mere om Kristin Markussen
1 produkter
1 produkter
Kvalme : en sykepleiefaglig utfordring
Kvalme : en sykepleiefaglig utfordringKristin Markussen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalme : en sykepleiefaglig utfordring

Mere om Kristin Markussen

Der er bare én bog af Kristin Markussen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kvalme : en sykepleiefaglig utfordring". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristin Markussens "Kvalme : en sykepleiefaglig utfordring"

"Kvalme : en sykepleiefaglig utfordring" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Endnu en af Kristin Markussen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Markussen