Bog & idéKristin Wiola Ødegård

Bøger skrevet af Kristin Wiola Ødegård

Læs mere om Kristin Wiola Ødegård
5 produkter
5 produkter
Nye masker fra Wiola
Nye masker fra WiolaKristin Wiola Ødegård
299,95 DKK
Hardback
(0)
Nye masker fra Wiola
WIOLA: Strik og brug
WIOLA: Strik og brugStrik og brug
349,95 DKK
Hardback
(0)
WIOLA: Strik og brug
Wiola : strikk og bruk
Wiola : strikk og brukKristin Wiola Ødegård
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Wiola : strikk og bruk
Strikk med to raske pinner
Strikk med to raske pinnerKristin Wiola Ødegård
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikk med to raske pinner
Nye masker fra Wiola
Nye masker fra WiolaKristin Wiola Ødegård
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Nye masker fra Wiola

Mere om Kristin Wiola Ødegård

Der findes flere bøger skrevet af Kristin Wiola Ødegård til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ødegård.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kristin Wiola Ødegårds bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Wiolakofter" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Wiolastrikk : strikkede gensere og jakker" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Strikk med to raske pinner" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Strik" udgivet af Lindhardt & Ringhof

Kristin Wiola Ødegårds bøger

Kristin Wiola Ødegård har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Ødegård som indbundet. Ødegårds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Wiolakofter" af Kristin Wiola Ødegård

"Wiolakofter" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Kristin Wiola Ødegård "Wiolastrikk : strikkede gensere og jakker"

"Wiolastrikk : strikkede gensere og jakker" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Wiola Ødegård