Bog & idéKristina Avenstrup

Bøger skrevet af Kristina Avenstrup

Læs mere om Kristina Avenstrup
8 produkter
8 produkter
Kom ind i legen!
Kom ind i legen!Kristina Avenstrup og Sine Hudecek
469,95 DKK
Paperback
(0)
Kom ind i legen!
Filur. Min egen bog
Filur. Min egen bogTina Nielsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Filur. Min egen bog
Sammen om barnets læringshistorie
Sammen om barnets læringshistorieKristina Avenstrup
279,95 DKK
EBOG
(0)
Sammen om barnets læringshistorie
Køn i pædagogisk praksis
Køn i pædagogisk praksisKristina Avenstrup
315,95 DKK
e-bog
(0)
Køn i pædagogisk praksis
Filur. Min egen bog 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Filur. Min egen bog 2Kristina Avenstrup
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Filur. Min egen bog 2
Filur. Vejledning 2
Filur. Vejledning 2Kristina Avenstrup
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Filur. Vejledning 2
Lederguiden - Greb til etablering af en evalueringskultur
Lederguiden - Greb til etablering af en evalueringskulturKristina Avenstrup
299,95 DKK
EBOG
(0)
Lederguiden - Greb til etablering af en evalueringskultur
Filur. Vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Filur. VejledningSine Hudecek
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Filur. Vejledning

Mere om Kristina Avenstrup

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Kristina Avenstrup. På listen nedenfor finder du Avenstrups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forældresamarbejde om hjemmelæringsmiljøer" udgivet af Dafolo A/S - "Filur. Vejledning" udgivet af Gyldendal - "Lederguiden - Greb til etablering af en evalueringskultur " i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Lederguiden" udgivet af Dafolo - "Det, vi er sammen om" udgivet af Dafolo A/S - "Sammen om barnets læringshistorie" udgivet af Dafolo A/S - "Sammen om barnets læringshistorie" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo Forlag - "Filur. Samlepakke" udgivet af Gyldendal - "Køn i pædagogisk praksis" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Kom ind i legen!" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Køn i pædagogisk praksis" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Filur. Sampak. 20 stk. + vejledning" i serien "Filur" udgivet af Gyldendal - "Filur. Vejledning" udgivet af Gyldendal - "Filur. Min egen bog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kristina Avenstrup

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Kristina Avenstrup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Kristina Avenstrup fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Avenstrup skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristina Avenstrups "Forældresamarbejde om hjemmelæringsmiljøer"

Hos Bog & idé er "Forældresamarbejde om hjemmelæringsmiljøer" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Filur. Vejledning" af Kristina Avenstrup

"Filur. Vejledning" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Avenstrup