Bog & idéKristina Stoltz

Bøger skrevet af Kristina Stoltz

Læs mere om Kristina Stoltz
2 produkter
2 produkter
Paradis først
STREAM
Paradis førstKristina Stoltz
139,95 DKK
Lydbog
(17)
Paradis først
Paradis først
Paradis førstKristina Stoltz
139,95 DKK
EBOG
(17)
Paradis først

Mere om Kristina Stoltz

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Kristina Stoltz. På listen nedenfor ser du de seneste af Stoltz' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paradis først" udgivet af Gutkind - "Paradis først" udgivet af Gutkind

Bøger skrevet af Kristina Stoltz

Der er to tilgængelige bøger af Kristina Stoltz hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Stoltz' bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Stoltz er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gutkind.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Paradis først" af Kristina Stoltz

Det er muligt at købe Kristina Stoltz' "Paradis først" som lydbog. Du kan også altid have "Paradis først" af Kristina Stoltz med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gutkind, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Kristina Stoltz "Paradis først"

"Paradis først" er tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Paradis først" på din enhed og begynde at læse. Det er Gutkind, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Stoltz