Bog & idéKristina Tomra Nielsen

Bøger skrevet af Kristina Tomra Nielsen

Læs mere om Kristina Tomra Nielsen
3 produkter
3 produkter
Almindelig daglig levevis - ADL
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almindelig daglig levevis - ADLHanne Kaae Kristensen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Almindelig daglig levevis - ADL
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Kristina Tomra Nielsen

Hvis du mangler en bog af Kristina Tomra Nielsen, har du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Almindelig daglig levevis - ADL " i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kristina Tomra Nielsen

Kristina Tomra Nielsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Nielsens bøger fås i udvalgte formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk reumatologi" af Kristina Tomra Nielsen

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kristina Tomra Nielsen "Psykiatri"

"Psykiatri" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er en del af Nielsens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Tomra Nielsen