Bog & idéKristina Wiola Ødegård

Bøger skrevet af Kristina Wiola Ødegård

Læs mere om Kristina Wiola Ødegård
1 produkter
1 produkter
Lek med tradisjoner : kofter, gensere, tilbehør
Lek med tradisjoner : kofter, gensere, tilbehørKristina Wiola Ødegård
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Lek med tradisjoner : kofter, gensere, tilbehør

Mere om Kristina Wiola Ødegård

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Kristina Wiola Ødegård. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ødegård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Lek med tradisjoner : kofter, gensere, tilbehør" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "To raske pinner" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag

Bøger skrevet af Kristina Wiola Ødegård

Du kan bestille to bøger af Kristina Wiola Ødegård her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ødegård fås kun som indbundet. Bøgerne af Ødegård er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristina Wiola Ødegårds "Lek med tradisjoner : kofter, gensere, tilbehør"

Det er muligt at købe Kristina Wiola Ødegårds "Lek med tradisjoner : kofter, gensere, tilbehør" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Kristina Wiola Ødegård "To raske pinner"

Hos Bog & idé er "To raske pinner" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Wiola Ødegård