Bog & idéKristine Karlshøj

Bøger skrevet af Kristine Karlshøj

Læs mere om Kristine Karlshøj
2 produkter
2 produkter
BUSINESS-PLANNER
BOEGERTILSTAERKPRIS
BUSINESS-PLANNERKristine Karlshøj & Marie Wöldike
331,96 DKK
Indbundet
(0)
BUSINESS-PLANNER
Ser du mennesket?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ser du mennesket?Kristine Karlshøj
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Ser du mennesket?

Mere om Kristine Karlshøj

Der findes mange bøger fra Kristine Karlshøj tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Karlshøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ser du mennesket?" udgivet af Karlshøj & Wöldike - "BUSINESS-PLANNER" udgivet af Karlshøj & Wöldike

Bøger af Kristine Karlshøj

Du kan bestille to bøger af Kristine Karlshøj her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kristine Karlshøj fås i flere formater. Karlshøjs bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Karlshøj & Wöldike.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ser du mennesket?" af Kristine Karlshøj

Det er muligt at købe Kristine Karlshøjs "Ser du mennesket?" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karlshøj & Wöldike.

Kristine Karlshøj "BUSINESS-PLANNER"

Det er muligt at købe Kristine Karlshøjs "BUSINESS-PLANNER" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Karlshøj & Wöldike, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Karlshøj