Bog & idéKristine Kjærsgaard

Bøger skrevet af Kristine Kjærsgaard

Læs mere om Kristine Kjærsgaard
1 produkter
1 produkter
Danmark i FN
Danmark i FNKristine Kjærsgaard
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Danmark i FN

Mere om Kristine Kjærsgaard

Der er kun én bog af Kristine Kjærsgaard tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Danmark i FN". Den er udgivet af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Danmark i FN" er desuden udgivet i serien "100 danmarkshistorier".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danmark i FN" af Kristine Kjærsgaard

Det er muligt at købe Kristine Kjærsgaards "Danmark i FN" som lydbog. Med Kristine Kjærsgaards "Danmark i FN" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Kjærsgaards serie "100 danmarkshistorier". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Dette er en også en skøn bog fra Kjærsgaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Kjærsgaard